DIY, My Home
Geef een reactie

DIY in de trapopgang

Grapjes verstoppen in huis, daar word ik vrolijk van. Dat je overal waar je kijkt, kleine grapjes of leuke dingen ziet die je anders laat kijken. Een huis waar je volijk wordt van grappige hoekjes. Waar je blijft zoeken of je nog meer kan vinden. Onze trapopgang is zo’n hoekje.

Ons huis is in een continu proces van verandering. Toen we het kochten, stond alles in de grondverf en waren de eerste en de bovenste verdieping leeg en kaal. Aan ons de eer om het volledig opnieuw in te delen en op te bouwen. En met het opbouwen ontstonden er ook mogelijkheden om mijn fantasie de vrije loop te laten en hoekjes te creëren waar je je kan verwonderen, naar kan blijven kijken en vrolijk van wordt.

Ik word dus blij van vrolijke frisse kleuren, glitters en lichtjes. Maar waar plaats je die in een huis waarin ook nog drie mannen zich thuis moeten voelen? De trapopgang naar de eerste verdieping bleek een ideale plek voor mijn glitter en kleurrijk vliegende collectie. Papegaaien, kolibrietjes, ijsvogeltjes en vlinders in allerlei kleuren lagen in een doos te wachten op een plekje ergens in huis.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s