Sinds de aankoop van ‘Huize Chaos’ staat ons leven in het teken van: verbouwen, kleuren kiezen, interieur bepalen, onze stijl vinden, en klussen. Graag geven we je een kijkje achter de schermen van ons ‘klus-huis’ dat nooit af lijkt omdat … want chaos hoort bij ons. Zoals Einstein ooit zei: “Order is for idiots. A genius can handle chaos”.

Een kijkje achter de schermen dus. Gewoon de rauwe werkelijkheid van waar we midden in zitten op het moment. Overal vind je – zoals wij ze noemen ‘projectjes‘. Stap voor stap komen ze af en staan ze allemaal uiteindelijk met elkaar in verbinding om zo een geheel te vormen.

Vandaag een foto van de fotoshoot die ik moest doen als opdracht van mijn fotocursus bij Capture that Interior. “Vang de beweging in je interieur”, was de opdracht waar ik mee aan de slag ging en die uiteindelijk zorgde voor de hoofdfoto op mijn homepage.

Wat je wellicht ook leuk vindt ...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: