Niet gecategoriseerd

Bijzonder plekje

In de keuken heb ik een plekje waar de zon prachtig binnen komt. Elk uur van de dag verandert daar het licht. Hierdoor ontstaat er steeds een andere sfeer. Ik hou van deze kleine cadeautjes van de natuur.

Het zonlicht valt vanaf een uurtje of 6 ’s ochtends door 2 ramen in de keuken naar binnen. Hierdoor ontstaat een magisch schaduwspel op de muur en het aanrecht. Elke keer als ik koffie zet, kan ik niet anders dan even stilletjes genieten van dit cadeautje van de zon. Hoe langer je er naar kijkt, hoe meer veranderingen in schaduw, diepte, kleur en vormen je ontdekt.

Tijd om de camera eens op dit plekje te richten. Het is niets bijzonders qua styling, ontwerp of decoratie. Het zijn puur de zonnestralen die dit voor mij het fijnste plekje in de keuken maakt.

Van links naar rechts
1. ’s Ochtends om 07.45 uur
2. ’s Middags om 12.15 uur
3. ’s Middags om 14.21 uur
4. ’s Avonds om 19.00 uur
5. ’s Avonds om 20.20 uur

Wat je wellicht ook leuk vindt ...

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: