Zwart wit badkamer met groene details

Huize Chaos staat voor kleurrijk wonen en gedurfde kleuren en print combinaties. Van kleur word ik ook oprecht heel blij. Alleen in de badkamer kies ik toch voor rust en sereen. De keuze voor een zwart wit badkamer was dan ook snel gemaakt. Zwart wit met groene natuurlijke details.

Trap schilderen in ton-sur-ton

Ooit zag ik op Pinterest een trap in verschillende tinten roze. Niet het roze was wat me trok, maar het verloop van roze naar wit vind ik gewoon heel mooi. Dus een ton-sur-ton trap moest het worden. Na lang twijfelen heb ik gekozen voor 4 verschillende paarse tinten en 1 wit.

Een muur colour blocken

Wij gaan colour blocken. De roze muur wordt aangepakt en voorzien van een knaleffect in Petrol. Lees hieronder stap voor stap hoe je colour blocking aanpakt.

Een Hytte om in te slapen

Hebben we voor de woonkamer gekozen voor een Sixties meets Bohemian stijl vol kleur en printjes. De slaapkamer bestaat uit alleen maar natuurlijke materialen en kleuren. De bedoeling is om de sfeer van een Noorse Hytte te creëren. De sfeer van een heuse Noorse berghut.

olifant lamp diy

DIY | Olifant lamp

Overal zie je ze verschijnen: dieren beelden in het interieur. Vele zijn grijs, zwart, wit of goud kleurig. Omdat we bij Huize Chaos voor kleur gaan, toveren we in deze DIY een grote grijze olifant om tot eentje die bij ons past … een turquoise exemplaar.

daybed flower power

Een daybed de ideale stoel?

De zoektocht naar een ideale stoel voor de huiskamer startte het moment dat de verhuiswagen was uitgeladen. Mijn favoriete groene fauteuil bleek in de nieuwe woonkamer niet meer dan een eetkamerstoel te zijn. The Dutch Seating Company bracht de uitkomst!

Bijzonder plekje

In de keuken heb ik een plekje waar de zon prachtig binnen komt. Elk uur van de dag verandert daar het licht. Hierdoor ontstaat er steeds een andere sfeer. Ik hou van deze kleine cadeautjes van de natuur. Tijd om het vast te leggen op beeld.

Verliefd op de Glass Sphere

Een bezoekje aan glasblaasfabriek Hadeland Glassverk staat al twee jaar op mijn wensenlijstje vanwege hun geweldige Glass Sphere lampen. Hadeland ligt op 3 uur rijden van ons Noorse huis (en 1 uur rijden van Oslo). In deze glasblaasfabriek blazen ze nog op de ouderwetse manier glas. Al sinds 1762 houden ze deze traditie in ere. Het hele dorp is rondom de fabriek opgebouwd. Een unieke ervaring.

DIY | Droogbloemen canvas

Een muurdecoratie maken van bloemen uit eigen tuin. Dat levert een super leuke droogbloemen canvas op. Zo haal je alle seizoenen van je tuin in huis.

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: